Onze geschiedenis

Het team

Ons menu is gebaseerd op seizoensproducten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Cantillon traiteur evenement delicatessen eten bord
Cantillon traiteur evenement delicatessen eten bord
Cantillon traiteur evenement delicatessen eten bord

Over Cantillon.

Soraya Cantillon werd opgericht in 2015 en kwam onverwacht naar de keuken in de hoop een hedendaagse culinaire sensibiliteit te brengen in de evenementenarena met kwaliteitsingrediënten, creatieve composities en een comfortabele en charismatische service.

Onze projecten zijn evenwichtig verdeeld tussen privé (bruiloften, verjaardagen, sociale avonden), associatief (gala's, vernissages, geldinzamelingsacties) en zakelijk (lanceringen, modeshows, vergaderingen).
Het team groeide snel met Stéphanie en daarna Aline om een vrouwelijk team te vormen dat weerspiegeld wordt in de esthetiek van ons werk en onze keuken.

We geloven gewoon in de kracht van mensen en de magie van eten die ons allemaal samenbrengt. Onze missie is om uw evenement te sublimeren en het vergankelijke om te zetten in gedenkwaardige souvenirs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heb je een bestelling of een evenement te organiseren?
Ons team staat tot je beschikking.

Per post

Een offerte aanvragen
info@maisoncantillon.be

Per telefoon

Om uw vragen te beantwoorden
+32 472 88 33 63 

Op onze workshops

Uw bestellingen ophalen
43, rue du Moulin 1330 - Rixensart

@maisoncantillon

Volg ons op sociale media